Glasverpakkingen zijn uitermate geschikt voor het afvullen van uw product vanwege zijn hoge productietemperatuur en goede barrière eigenschappen in een luxe uitstraling.

Levensmiddelen

720ml Twist-Off 82mm Facetpot

Het uitgebreide gamma van glazen potten en flessen worden gebruikt voor het afvullen van verschillende voedingsmiddelen.  Conserven, tafelzuren, babyvoeding, warm en koud afgevulde sauzen, vruchtensappen en diverse alcoholische dranken, zowel  gedistilleerd alsmede bier en wijn. Een uitgebreide keuze aan mondingsmaten zorgt voor diverse sluitmogelijkheden. Voorbeelden hiervan zijn: Twist-Off, Press Twist (PT), Schroef, Pilferproof en Kroonkurk. De goede verwerkbaarheid van glas middels pasteurisatie en sterilisatie geven in combinatie met goede barrière eigenschappen een zekerheid over de kwaliteit van het afgevulde product. Glas zorgt voor een exclusieve uitstraling en een smaakbehoud en is honderd procent recyclebaar. Zie onderstaande voorbeelden per productcategorie.

Glazen ronde vorm diverse inhoudsmaten

Glazen ronde vorm diverse inhoudsmaten

Glazen vierkant en zeshoekige vorm

Glazen vierkant en zeshoekige vorm

Flessen wit glas flint diverse mondingen

Flessen wit glas flint diverse mondingen

Flessen bruin en groen glas

Flessen bruin en groen glas

Drinkglazen tumblers

Drinkglazen tumblers

Pharma

Druppelflesje en Medicijnpot

Farmaceutisch glas welke gebruikt wordt ten behoeve van het afvullen van producten voor medische toepassingen worden in kwalitatief hoogwaardige fabrieken vervaardigd en onder clean room omstandigheden verpakt. Deze veelal in bruin (amber) of wit (flint) uitgevoerde producten zijn zowel in bulk als tray verpakking leverbaar.

Chemie

Glasverpakkingen Chemie

In de cosmetische industrie wordt veelal zeer helder wit glas (flint) gebruikt voor het afvullen van exclusieve producten zoals nagellak, parfum of zalf.
Door de relatief chemisch inerte en goede barrière eigenschappen van glas wordt het door de chemische industrie gebruikt voor het verpakken van reactieve stoffen. Om een verdere reactie in het afgevulde product te voorkomen, kan middels kleuring van het glas er voor gezorgd worden dat lichtdoorlatendheid gereguleerd wordt.